Plagg jeg må ha på tur - vi viser deg det VI bruker når vi er ute. I dag; Ådne.

Innerst: Alltid ull. Bruker nesten utelukkende Devold. Elsker 3/4 longs til ski. Disse blir brukt MYE.. De tynneste alpin-ullsokkene er et must.

På vei opp: Her er plagget jeg har forelska meg helt i denne vinteren; fjærlette, pustende og vindtette Aerofoil fra ME. Funker fint med nedbør i luften også. Jeg er såpass varm av meg at denne har gjort nytten også i temperaturer ned mot 25 minus. Den litt tykkere Echo Hoodie har også vært et veldig godt alternativ på de kaldeste dagene. På beina bruker jeg en lett softshellbukse eller en BIB i GTX som her.


For sikkerhet og komfort: Har alltid den tynne dunjakken i sekken. ME Frostline er varm, lett og tar liten plass! Digg plagg.

På vei ned: Aerofoilen puster så godt at den holder seg tørr nok til at jeg bare drar over en lett anorakk eller jakke i Paclite GTX eller i bomull som her.