OM OSS

Først gir vi oss selv en klapp på skuldra for å ha åpnet fysisk butikk, men for deg som av en eller annen grunn heller vil handle fra oss på nett, så har du nå muligheten til det! Vi skal ikke bli størst, men i vårt nøye utvalgte sortiment finner du kvalitetsmerker og produkter som du vil ha glede av i mange år fremover! Vi oppdaterer stadig vårt sortiment, så følg oss gjerne i sosiale medier for å få med de ferskeste nyhetene som finner veien til vår butikk.

Vi tilbyr fleksibel kundeservice, og mulighet til å returnere din ubrukte vare dersom den ikke lever opp til forventningene. Ved kjøp får du en bekreftelse på e-post når vi har mottatt din bestilling. Produktene leveres raskt og pålitelig , og du kan til enhver tid spore pakken din.

Gjengen bak Ål Adventure er lidenskapelig opptatt av friluftsliv, og har tilbragt og tilbringer mye tid ute i naturen. Enten det er på sykkelen, på ski, i klatreveggen, på fottur i fjellet eller på camping, har vi en "utstyrsnerd" blant oss. Vi ønsker å dele vår kunnskap, engasjement og lidenskap med deg, og handler du hos oss er du i trygge hender. Det beste vi vet er å teste ut nye produkter, og en gjennomgående policy er at produktene vi selger er produkter vi bruker -eller ville brukt selv! Et trangt nåløye.